HTML

Egy hét kék - 7 x 60 km a kéktúrán (végül 3 x 60)

Egy sikertelen egyéni rekordkísérlet: egy hét helyett 3 nap a kéktúrán, teljesítménytúrás stílusban. Hét nap, 420 kilométer helyett 3 nap és 180 km...mert nem ment minden jól :D

Friss topikok

Képek

Második nap

2010.08.17. 22:51 drvg

Negyed tizenegykor hívott a Marci Szarvaskőről. Reggel 5:05-kor indult el, és nemsokkal telefonálás előtt ért be. Kb. 57 Km-t jelent ez távban, de ismét volt annyi kavargás benne, hogy a 60 egészen biztosan megvolt. Kb 4 óra alvás után vizes cipőben gyalogolt fél napig, nagy hátizsákkal, sárban, úgyhogy elég fáradt. Még valamit főz magának aztán megy is aludni.

Köszöni mindenkinek a bíztatást, holnap 5kor indul tovább a Mátrába, az első húsz Km-ben lesz a Kékes is. Este pedig jelentek.

u.i.: Ha van kedved csatlakozni egy napra a Marcihoz, jelezd itt a blogon, vagy írj neki smst, biztos sokat számítana útközben a társaság! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhetkek.blog.hu/api/trackback/id/tr412229243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása