HTML

Egy hét kék - 7 x 60 km a kéktúrán (végül 3 x 60)

Egy sikertelen egyéni rekordkísérlet: egy hét helyett 3 nap a kéktúrán, teljesítménytúrás stílusban. Hét nap, 420 kilométer helyett 3 nap és 180 km...mert nem ment minden jól :D

Friss topikok

Képek

Harmadik nap

2010.08.18. 20:22 drvg

A mai nap még ugyan nem ért véget, mégis most írok, mert várhatóan éjfél előtt nem ér a Marci Ágasvárra, a mai napi célállomásra.

Ma is reggel 6 előtt indult, viszont a Sirok-Kékes táv a vártnál sokkal tovább tartott és eléggé megviselte. Erre jött rá az egész napos pecsét után rohangálás, ebből kifolyólag a mátrai szakaszon a pecsételgetést már biztos hanyagolni fogja. (Fotókat készít mindenhol, a pecséteket meg még lesz alkalma máskor is pótolni.) 8 órakor indult tovább Mátraházáról az utolsó 20 kilóméternek. Ez a szakasz remélhetőleg már kicsit gyorsabban fog menni, mivel nincs napsütés és a terep is ismert.

Legkésőbb holnap reggel írok, hogy mi lett a nap vége!

 

UPDATE: A Marci Éjjel negyed kettőre ért Ágasvárra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhetkek.blog.hu/api/trackback/id/tr492231423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása